decoration header
decoration header

LANITA - Tanssipelaaminen

Lanita järjestää tanssipeli-iltoja kerran viikossa kerhohuoneen tiloissa bommarissa. Peli-illoissa pelataan pääsääntöisesti Stepmania 5:ttä, biisejä löytyy pari tuhatta ja omia saa tuoda vapaasti. Kerhohuoneella käytetään lähinnä kovia mattoja (TX1000, Cobalt Flux, pari arcade-modattua Cobaltia), myös pari pehmeää mattoa löytyy tarvittaessa. Oman maton saa toki tuoda mukaan jos välttämättä haluaa. Tanssipelit löytyvät yleensä myös Lanitan järjestämiltä laneita. Reaaliaikaista tietoa peli-illoista ja tanssipeleistä yleensä: #lanita.tanssipelit @IRCnet. Kannattaa liittyä myös #lanita:lle. Muistathan maksaa Lanitan jäsenmaksun, kun osallistut tanssipeli-iltoihin!

Peli-illat

Tanssipeli-iltoja järjestetään joka keskiviikko kello 18 alkaen kerhohuoneella ja myös pyynnöstä. Lisäksi tiistaisin kello 18 alkaen järjestetään erityisesti aloittelijoille suunnattu vuoro. Mahdollisuutta päästä pelaamaan voi kysellä IRC-kanavalla #lanita.tanssipelit tai Lanitan discordissa kanavalla #tanssipelit. Vaikka peliseuraa ei joku kerta saisikaan niin usein kerhohuoneen ovi saadaan auki. Pelit jatkuvat niin pitkään kuin intoa ja kuntoa riittää.

Peli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki pelaajat taitotasosta riippumatta. Tavoitteena peli-illoissa on lähinnä itsensä kehittäminen ja hauskanpito, ei niinkään kilpailu muita vastaan - ellei pelaajat niin itse halua.

Last modified: 2018/04/04 10:26