Tärkeät päivämäärät
8.7.07 Gigan agilitydebyytti Agirodun alo-joukkueviestissä 6.8.06 Giga ROP Kuopion KV:ssa. Serti ja CACIB kotiintuliaisina. 9.8.05 Giga oppii uimaan. 21.11.04 Giga Jyväskylässä JUN ERI1 PN3 saaden vara-SERTin. Juoksut alkavat. 14.8.04 Gigalle ROP epävirallisista pentunäyttelyistä 10.4.04 Giga muuttaa Esan ja Hannan luo 17.2.04 Giga syntyi Pattijoella


Tämä on Welsh Corgi Cardigan-neiti Gigan sivu. Emännän avustuksella tänne on koottu tietoa ja kuvia itse Gigasta, harrastuksista, perheestä sekä Gigan ruokavaliosta BARF:ista. Extrana sivuilta löytyy myös villapaitaohje.

Giga on iloinen koira ja jaksaa aina innostua niin uusista kuin vanhoistakin tuttavuuksista. Erityisesti sen suosiossa ovat lapset joita pitäisi aina lenkilläkin päästä tervehtimään. Parasta on kun pääsee vähän leikkimään lasten kanssa ja saattaa saada lipaistua suukonkin poskelle.

Koirakavereita ei myöskään unohdeta - kesken leikin on todennäköisempää että omistaja unohtuu. Giga käykin melko usein koirapuistoissa tapaamassa kavereita. Koolla ei Gigalle ole merkitystä ja mukaan leikkiin mahtuu niin pienet kuin suuretkin koirat. Turhan innokkaat sulhasehdokkaat ovat oikeastaan ainoita koiria joita Giga ei pitkään siedä.

Fyysisesti Giga on narttu.. mutta henkisesti se tuntuu olevan uros. Pisut tulee vähintään viidesti lenkin aikana ja jalkakin nousee kuin veljillä ikään.

Giga on nopea oppimaan kaikkea uutta ja tuntuukin siltä että hidasteena esimerkiksi uusille tempuille ovat enemmän omistajat kuin koira. Agilityssakin koira osaa enemmän ja paremmin kuin ohjaaja :)